Yoga Amsterdam Noord

Ontspannen mindfull hathayogales in Amsterdam noord - Les op ma/di/do

Prijzen en voorwaarden

Groepslessen

Blok van 10 lessen - €90/€85 met stadspas

Proefles - €9/€8,50 met stadspas


Betaling

Lesgeld dient overgemaakt te worden op NL21 INGB 0757 6131 95 t.n.v. Tanja de Ruiter Yoga, voor aanvang van je startdatum of, bij verlenging, anderzins aangegeven datum daarvoor.

Optionele betaling in twee termijnen waarbij eveneens geldt dat het tweede termijn overgemaakt dient te worden uiterlijk voor een daarvoor aangegeven datum.

Nieuwe mensen betalen alleen voor de nog resterende lessen van het al lopende lesblok. Verlenging gaat vervolgens per blok.

Er kan in de regel geen aanspraak gemaakt op restitutie van lesgeld.

Voor proeflessen geldt dat je betaling de definitieve reservering van de les is.
Bij afwezigheid zonder afmelding of afmelding voor de gereserveerde proefles korter dan 24 uur van tevoren is het risico gelegen bij de cursist en kan geen restitutie van lesgeld gegeven worden. Voor het inhalen van een gemiste proefles geldt het algemene (onderstaand) inhaalbeleid, tenzij anders overeengekomen.


Inhalen

Je kiest voor een vaste les, maar kan gemiste lessen inhalen op een andere dag en tijdstip, tot één week voor of na die van je gemiste les, in overleg en mits er plek is. Dit mag ook een les zijn op een andere lokatie dan je vaste les. Als er geen plek is bij de les van je keuze mag je binnen de aangegeven termijn een optie nemen op een andere les. Ook kun je meerdere opties tegelijk nemen. De inhaalgarantie hangt af van de beschikbare plek.Individuele lessen - Spreeuwenpark 13

De kosten voor een individuele les van 75 minutenzijn €30
Kosten met zijn tweeën €45
Als de les bij jou thuis plaatsvindt komt er €10 bij.


Betaling privé les en inhalen

Je individuele lessen worden per maand ingepland. (dat kan ook één les zijn) De betaling vindt plaats per maand in vooruit.
Eventueel gemiste lessen kunnen binnen dezelfde maand worden ingehaald. Gezamenlijk wordt dan gekeken naar wanneer dat zou kunnen. Als je de laatste les van de maand mist kan de les eventueel ook in een (aansluitend) maandblok worden ingehaald. Je dient dan wel eenzelfde aantal lessen in te kopen.